0
Fudbal

FOTO: FK Partizan

(POLUVREME) PARTIZAN PROPUSTIO MNOGO PRILIKA: Ahmat kaznio promašaje crno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.23 u 15:46

Dosta prilika!

Rezultat na poluvremenu utakmice između Partizana i Ahmata je 1:1.

Vrlo rano, već u 4. minutu, Parni valjak je načeo ruski tim. Fuseni Dijabate je probio u svom prepoznatljivom stilu, prosledio loptu Nemanji Joviću, koji je šutirao, a lopta je skrenuta od strane jednog igrača Ahmata za vođstvo igrača Gordana Petrića.

FOTO: FK Partizan

Prvu prednju pred golom Partizana imali smo u 10. minutu. Beriša je izveo slobodan udarac, ali je Stevanović bio spreman u svom uglu.

U 14. i 16. minutu crno-beli su vrlo lako mogli do dupliranja prednosti preko Nemanje Jovića. Prvo je imao prodor, ali je izostao pravoremen povratni pas, dok je u drugoj situaciji Natho „izbacio“ mladog fudbalera Partizana samog pred gol Ahmata, ali je golman ruskog kluba odbranio.

Desetak minuta kasnije mogli su do izjednačenja Partizanovi protivnici. Ostao je sam u kaznenom prostoru jedan igrač Ahmata, ali je pogodio prečku.

Ponovo je u 34. minutu veliku šansu imao Parni valjak. Dijabate je povukao kontru, dodao do Natha koji je spojio sa golom Jovića, ali je golman Ahmata ponovo odbrani.

Samo nekoliko sekundi kasnije Ahmat je došao do izjednačenja. Izveli su kontru igrači ruskog tima, a precizan je bio Olenjikov.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter