0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - JULY 04: Achille Polonara of Italy celebrates by cutting the net after winning the FIBA Basketball Olympic Qualifying Tournament Final match between Serbia and Italy at Aleksandar Nikolic Hall on July 04, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

POLONARA POTVRDIO KONTAKTE SA ZVEZDOM: „Imam sjajan odnos sa Duškom Ivanovićem!“

Objavljeno: 19.01.23 u 12:14

Ipak, nije došao.

Juče je Nebojša Čović otkrio da je Akile Polonara bio dogovoren, ali da je zbog zabrane registrovanja novih igrača koja je izrečena Crvenoj zvezdi Meridian Bet od strane Evrolige, posao propao.

Ove reči predsednika kluba sa Malog Kalemegdana, potvrdio je i sam Polonara, koji je na kraju završio u Žalgirisu, koji je naredni Zvezdin protivnik.

Imam sjajan odnos sa trenerom Duškom Ivanovićem. Razgovarao sam sa klubom, ali tajming nije bio dobar zbog njihove zabrane registracije igrača. – otkrio je Polonara.

Ben Bentil (L) and Achille Polonara Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Bilo je kontakata i sa Virtusom, ali neke stvari se nisu poklopile.

Bio sam blizu letos da pređem u Virtus, potom ponovo u januaru, ali uslovi da se to dogodi jednostavnu nisu bili tu. Niko nije kriv, jednostavno sitacija se nažalost nije poklopila. Ljudi misle da ja nisam želeo da pređem u Virtus, ali to nije tačno. Videćemo šta će se dogoditi u budućnosti. – rekao je italijanski košarkaš.

Novinare je zanimalo šta je to pošlo po zlu za Akilea u Efesu.

Teško je objasniti. Tim možda nije igrao na očekivanom nivou zbog mnogih promena u sastavu. – zaključio je Polonara.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter