0
Evropske lige

FOTO: Instagram/@3gerardpique

PIKE UZVRAĆA UDARAC: Legendarni fudbaler žestoko odgovorio Šakiri na prozivke! (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.23 u 19:13

Pike je brutalno vratio Šakiri

U prošlom videu smo ispričali kako se Šakira svetila Pikeu za prevaru, ako niste pogledali, brzo idite na naš profil i preslušajte.

Kolumbijska pevačica Šakira, rešila je da se kroz pesmu osveti bivšem mužu za prevaru, pa je u jednom delu teksta otpevala kako je njen bivši “zamenio Ferarija za Tvinga”, kao i da je “zamenio Roleksa za Kasia” i to je bio okidač za Pikea da odgovori na prozivke.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Posle preko 100 miliona pregleda na Youtubu i svakodnevnog ismevanja svetske štampe, Pike se pojavio u emisiji noseći sat marke “Kasio”.

On je tako najavio novog sponzora svoje fudbalske lige, poznatu marku satova “Kasio”, rekavši kako je to kvalitetan sat koji traje večno!

Španac se nije tu zaustavio. U jednom delu pesme je takođe prozvan kako je “Ferari zamenio sa Tvingom”, pa je i taj deo iskoristio da preokrene u svoju korist i na utakmicama “Kraljevske lige”, pojavio se baš u Tvingu!

Dokle će ova sapunica da traje niko ne zna, ali da smo se slatko ismejali ovih dana sigurno jesmo.

Na čijoj ste strani? Pikeovoj ili Šakirinoj? Pišite nam u komentaru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter