1
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric during the Partizan v Novi Pazar - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Marko Djokovic/Starsport.rs ©)

PETRIĆ POZITIVAN POSLE AHMATA: „I da smo danas izgubili, ja bih bio zadovoljan“ (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.23 u 18:06

Odlična utakmica crno-belih

Fudbaleri Partizana su ostvarili pobedu nad ekipom Ahmata u drugom meču na zimskim pripremama u Beleku.

Pozitivne utiske je nakon utakmice imao šef struke crno-belih Gordan Petrić.

VESTI O PARTIZANU:

– Zadovoljan sam i utakmicom i treninzima, ponašanjem igrača u hotelu. Ja to gledam malo drugačije nego vi, ali ono što je trebalo da vidim – video sam. I da smo danas izgubili, a da smo odradili ono što smo vežbali na treningu, ja bih bio zadovoljan – uverava trener Partizana Gordan Petrić posle utakmice u izjavi za TV Arena sport.

Ono što je bilo neobično jeste da je trener Ahmata je u drugom poluvremenu vratio čak dvojicu igrača koje je prethodno izveo iz igre.

– To je bio dogovor ako se desi da igrač dobije crveni karton, da možemo da uvedemo drugog. Bila je dobra utakmica, ali da su sudije bile bolje, utisak bi bio povoljniji. Igrači su nepotrebno uvođeni u nervozu. Ali, pripreme su za to, sve je dozvoljeno – dodao je Petrić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter