0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ NAKON PORAZA U LA FONTETI: ‘Ceo svet zna šta Valensija ima ovde!’

Objavljeno: 19.01.23 u 23:55

Muči se njegova ekipa na gostovanjima!

Partizan je večeras poražen u La Fonteti od ekipe Valensije, koja je bila bolja tokom čitavog susreta. Nakon utakmice, za medije je govorio trener Partizana, Želimir Obradović:

‘Čestitam Valensiji. Igrali su agresivno, sjajno prvo poluvreme, mi smo pokušali da se vratimo u drugom poluvremenu. Imali smo dobre minute, ali to nije bilo dovoljno za pobedu.’ – rekao je Obradović i potom dodao:

FOTO: KK Partizan

‘Verujem da da, da obe ekipe zaslužuju da budu u Evroligi. Ceo svet zna šta Valensija ima ovde, to je tim zaslužuje koji bude da bude u Evroligi kao i mi, verujem u ovaj tim, imamo tradiciju i projekat koji predstavlja proces.’

FOTO: KK Partizan

Na samom kraju prokomentarisao je i malu rolu Matijasa Lesora, koji je bio van ritma zbog faulova.

‘Važan je igrač. Ne mogu da dam mišljenje za dva faula, verujem da je na kraju presudilo prvo poluvreme, bili smo dosta spori, imali smo loše odluke u napadu. Ukoliko želiš da pobediš u Evroligi, ne možeš da izgubiš 15 lopti i da imaš isti broj asistencija, pričamo o napadu, a što se tiče odbrane, poslednjih pet napada smo dopustili dva šuta za tri poena i tri za 2+.’ – zaključio je Obradović.

6
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter