1
Evroliga

Matt Janning Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Baskonia in Belgrade, Serbia on November 23. 2017. (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

NEKADAŠNJI IGRAČ DUŠKA IVANOVIĆA PECNUO ZVEZDU: „Ukoliko platite igrača na vreme, možeš da ga dovedeš da ti pomogne istog trenutka!“

Objavljeno: 19.01.23 u 11:15

Jasan je stav.

Velika polemika se ovih dana vodi u košarkaškom svetu povodom situacije u kojoj se Evroliga zabranila Crvenoj zvezdi Meridian Bet da registruje nove košarkaše sve do kraja februara, a samim tim to znači da Fakundo Kampaco može da pomogne samo u AdmiralBet ABA ligi.

Svoj jasan stav izneo je i Met Džening, nekadašnji evroligaški košarkaš, koji je u Baskoniji sarađivao sa sadašnjim trenerom Zvezde, Duškom Ivanovićem.

Transfer Di-Džej Silija u Bajern iskoristio je da na svom Tviter profilu „pecne“ crveno-bele.

Čudno je novo pravilo u Evropi. Ako isplaćuješ svoje igrače na vreme, možeš da dovedeš nove igrače da ti pomognu istog trenutka. – napisao je on.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter