0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

KAKVO SRCE IMAJU OVI MOMCI: Srbija igra fenomenalno protiv Norveške, blistaju izabranici Tonija Đerone!

Objavljeno: 19.01.23 u 21:09

Izuzetno važna utakmica za našu selekciju!

Rukometna reprezentacija Srbije sastala se sa Norveškom u okviru Svetskog prvenstva. Nakon prve faze izabranici Tonija Đerone preneli su dva boda, dok je Norveška prenela četiri.

Prelepa akcija naših rukometaša viđena je u trećem minutu utakmice, kada je Orbović prelepo asistirao Marseniću, koji je ‘kokicom’ savladao norveškog čuvara mreže. Pokazala je ubrzo Norveška zašto važi za jednu od najboljih selekcija na prvenstvu, ali su se naši momci izuzetno dobro snalazili na samom startu meča.

FOTO: IHF

Nakon uvodnih 10 minuta igre, rezultat je bio 6:5 u korist naše selekcije, a posebno je blistao Orbović.

Iako smo sredinom prvog poluvremena imali tri gola prednosti, Norveška je vešto iskoristila igrača više i nije dozvolila Srbiji da se ‘odlepi’.. Štaviše, sustigli su nas.

Na krilima neverovatnog Milosavljeva, koji je činio čuda na golu naše reprezentacije, uspevali smo da održimo prednost. Delovao je Toni Đerona izuzetno zadovoljan uz aut liniju. Prelepim golom Orbovića u poslednjim momentima prvog poluvremena, Srbija je otišla na odmor sa prednošću 17:14.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter