0
Domaći fudbal

meraklije navijaci Radnicki Nis - Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super liga, 23.10.2022. Nis Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

IZ RADNIČKOG PONOSNI: „Jako smo zadovoljni jer će dvojica naših fudbalera igrati za reprezentaciju Srbije na prijateljskoj utakmici sa SAD!“

Objavljeno: 19.01.23 u 13:46

Žele povratak u sam vrh tabele!

Danas je održana sednica Upravnog odbora FK Radnički Niš. Glavne teme sastanka su bile analiza dosadašnjih priprema uoči početka prolećnog dela prvenstva i definisanje narednih koraka kluba kako bi se fudbaleri i članovi stručnog štaba što bolje pripremili za nastavak prvenstva. Jedan od zaključaka članova Upravog odbora je da će uraditi sve u okviru svoje nadležnosti ne bi li se obezbedili što bolji uslovi za fudbalere i dovela što kvalitetnija pojačanja.

Predsednik Upravnog odbora Dragan Marković Markoni rekao je da su očekivanja da se klub u nastavku prvenstva pokaže u što boljem svetlu.

Tokom ovog prelaznog roka doveli smo sedmoricu igrača kao pojačanja i obezbedili smo sve uslove za realizaciju kvalitetnih priprema, tako da očekujemo da se vratimo u sam vrh tabele„, istakao je Marković.

Fudbal Kup Srbije season 2013-2014
Finale Kup-a
Vojvodina v Jagodina
From left Ivica Toncev Dragan Markovic Palma Ljubinko Drulovic and Dragan Subotic
Beograd, 05.07.2014.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

On je naglasio da je ekipa Radničkog trenutno na pripremama u turskom odmaralištu Belek, gde borave od 12. januara. Naveo je da su do sada odigrane dve od šest planiranih utakmica.

Jako smo zadovoljni jer će dvojica naših fudbalera igrati za reprezentaciju Srbije na prijateljskoj utakmici sa SAD. Mi smo srpski klub, i ponosni smo kada naše fudbalere pozove Srbija da igraju„, rekao je Marković.

Takođe, direktor kluba, Dejan Propadalo pred članovima UO prezentovao je izveštaje o zimskom prelaznom roku kao i o pripremama, koji su nakon toga većinom glasova usvojeni. Inače, tokom priprema je Radnički na prvom meču savladao poljsku ekipu Jagelonija, dok je u drugom remizirao sa azerbejdžanskom Zirom. Slede provere protiv ruske ekipe Himki, češkog Bohemijansa, ukrajinskog Metalista iz Harkova i generalna proba protiv još jednog ruskog superligaškog sastava, ekipe Krila Sovjetov.

Povratak u Niš planiran je za 28. januar, a prvu utakmicu u nastavku domaćeg šampionata Radnički igra u subotu, 4. februara protiv ekipe Mladost iz Lučana na domaćem terenu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter