4
Evroliga

Mike James (L) and Branko Lazic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and AS Monaco at Aleksandar Nikolic Hall on January 12, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DŽEJMS UŠAO U RASPRAVU SA ČOVIĆEM I NAVIJAČIMA: „Platite šta dugujete“!

Objavljeno: 19.01.23 u 09:18

Košarkaš Monaka je direktno prozvao Crvenu zvezdu i Nebojšu Čovića

Zbog finansijskog fer-pleja, Evroliga je rešila da obnovi zabranu registrovanja novih igrača „crveno belima„, a o ovoj temi je u podkestu portala „Basketnews“ govorio i Majk Džejms, košarkaš Monaka.

Usledio je odgovor predsednika „crveno-belih“, Nebojše Čovića tokom konferencije za medije, na ovu opasku.

Ja kao predsednik nemam nameru da polemišem sa Majkom Džejmsom. To nije korektno sa njegove strane ni prema Kampacu i Vildozi. Možda jednog dana on dođe i u Zvezdu – izjavio je Čović.

Međutim, tu se rasprava nije zaustavila, pošto je Džejms očigledno ima dosta slobodnog vremena, pa je ušao u raspravu i sa navijačima Zvezde.

Njegovo je bilo izvan konteksta, a moja izjava nije. Čuo sam za to. Samo nije važno iskreno. Ako imate dugove platite ih, a ako nemate onda ovaj razgovor nije bitan. Kao što sam rekao od početka – napisao je Majk.

 

 

VESTI O ZVEZDI:

0
2

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter