0
Evroliga

FOTO: KK Partizan

DVOCIFREN ZAOSTATAK PARTIZANA: Valensija imala i ubedljiviju prednost, ‘crno-beli’ mogu i moraju do preokreta!

Objavljeno: 19.01.23 u 21:44

‘Crno-beli’ moraju bolje.

Partizan večeras gostuje ekipi Valensije u okviru 20. kola Evrolige. Prvi duel ovih dveju ekipa pripao je španskom timu, kada su u krcatoj Areni slavili nakon produžetka. Oba tima se grčevito bore za ulazak u TOP8, pa je sjajan duel bio zagarantovan.

Oba tima su jako dobro otvorila utakmicu kada je reč o napadačkim rešenjima. Neverovatan pogodak uz zvuk sirene pogodio je Kevin Panter, kada je uz faul oduševio apsolutno sve, pogodivši izuzetno težak šut.

FOTO: Valencia BC

Umarali su se Panter i Lesor, koji su ‘vukli’ tim u prvoj deonici.. U pravom trenutku pridružio im se Ledej, pa je nastavljen ‘revolveraški’ obračun. Partizan je jako pao u poslednjih dva minuta prve deonice, što su iskoristili domaćini i odlepili se na 27:18 uoči druge četvrtine.

Uvodne minute druge deonice Partizan je nastavio da igra dosta korektno u napadu, ali su izabranici trenera Obradovića igrali jako loše u odbrani. Najveći pokretač ‘crno-belih’ u tim momentima bio je Dante Egzum, ali se stiče utisak da ga ostatak ekipe nije baš najbolje pratio.

Imao je Partizan napad na šest poena zaostatka, ali nakon što nisu iskoristili i smanjili prednost, Veb ih je kaznio trojkom na drugoj strani. Nakon prvog poluvremena Valensija je imala prednost od deset poena prednosti (47:37), što je još i dobro, uzimajući u obzir da su imali i ubedljiviju prednost.


Пласман обезедио Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter