0
ATP

FOTO: Twitter/AustralianOpen

ĐOKOVIĆ O NAVIJAČIMA KOJI SU GA PROVOCIRALI: „Prešli su crvenu liniju – sudija je morao da uradi više!“

Objavljeno: 19.01.23 u 17:20

Jasan je Novak.

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, savladao je Enca Kuakoa danas sa 3:1 i plasirao se u treće kolo Australijan opena.

Međutim, meč je obeležila situacija gde se Novak žalio sudiji na četvoricu navijača koji su ga namerno provocirali.

Pre svega, moram da kažem da je bila situacija koja je bila vezana za neke individue, ne mislim na generalnu publiku. Neki ljudi navijaju za tebe, neki ne, nemam problem sa tim. Imam problem sa tim da neko prelazi crvenu liniju, videlo se da su neki od njih pijani i jedan od njih me je vređao i provocirao. – jasan je Novak.

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

Smatra da je sudija morao da uradi više u toj situaciji.

Gledao sam u sudiju, pa u momka. Mislim da je sudija morao da uradi više. Sada sam ja čovek koji je izbacio nekog drugog, to nije potrebno. To se dešavalo dva sata, ne 10 minuta. Osećao sam potrebu da to uradim, jer je bilo dosta. Postoje limiti, oni su pređeni, zato sam i pričao sa sudijom. Nije bilo potrebno da se stavljam u tu situaciju u toku meča, jer je trebalo neko ko je odgovoran da reaguje. – zaključio je Đoković.

Naredni meč Novak igra protiv Grigora Dimitrova.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter