0
ATP

FOTO: Twitter/AustralianOpen

ĐOKOVIĆ LJUT NA „EUROSPORT“: „Sledeći put bolje proverite pre nego što uzmete da osuđujete“! (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.23 u 08:48

Srpski teniser je kritikovao objavu „Eurosporta“

Novak Đoković je otišao u toalet na meču sa Robertom Karbaljesom Baenom, dok je „Eurosport“ u opisu snimka stavio: „Novak Đoković se usprotivio sudiji i otišao na ranu pauzu za toalet“.

Devetostruki osvajač Australijan opena je prokomentarisao ovaj video i rekao im da sledeći put bolje provere o čemu se zapravo radi.

foto: instagram/@djokernole

Eurosporte, molim vas proverite informacije pre nego što objavite nešto osuđujuće i pogrešno – odgovorio je Novak i dodao:

Sudija mi je dozvolila da odem u toalet, ali mi je rekla da nemam pauzu za toalet, već da moram to da obavim tokom pauze između gemova. Rekla mi je (to niste uhvatili kamerom) da moram da požurim. Kada sam već skoro izašao sa terena, ona me je pozvala (ja nisam čuo) da mi kaže da je toalet na suprotnoj strani terena. Našao sam i taj u koji sam ja pošao, i morao sam da budem brz zbog vremena. Nisam joj se ’usprotivio’ niti sam prekršio pravilo. Dala mi je dozvolu i rekla da budem brz. Sledeći put budite pažljiviji s time što kačite. Imate odgovornost prema mnogo sportskih fanova koji prate vašu stranicu – napisao je Đoković na svom instagramu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

Srpskog tenisera uskoro očekuje meč drugog kola protiv Enca Kauka, koji je na programu oko 9 časova po našem vremenu.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter