0
Košarka

FOTO: ABA 2 liga/ Dragana Stjepanović

VELIKI SKANDAL POTRESAO KLS: Košarkaši Sloge odbili da putuju u Pančevo – otkriven je i razlog!

Objavljeno: 18.01.23 u 19:26

Jasno je da se utakmica neće odigrati večeras.

Košarkaši Tamiša iz Pančeva u 18. kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, trebali su da dočekaju kraljevačku Slogu, ali, do ovog susreta ipak neće doći. Kako Sport klub prenosi, čitav tim Sloge, koja inače nastupa i u ABA 2 ligi, stupio je u štrajk, zbog neisplaćenih zarada.

Ova utakmica, na sajtu KLS-a, već je registrovana rezultatom 20:0, a po završetku 18. kola, biće poznata i kazna koju će klub snositi. Očigledno je nastup u ABA 2 ligi, kao i nešto veće ambicije u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije, bio preveliki zalogaj za ekipu iz Kraljeva, koja svoje finansijske obaveze ne može da isplati na vreme.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Pored sigurne finansijske kazne, Slogu očekuje i oduzimanje najmanje jednog boda, dok će uz to i rukovodioci ove ekipe dobiti suspenziju.

U dosadašnjem delu takmičenja AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, Sloga je na 17 mečeva upisala 11 pobeda i 6 poraza. Što se tiče ABA 2 lige, tamo je odigrano 7 mečeva, a zabeležene su 4 pobede i 3 poraza.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter