6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN IMA NOVOG SPONZORA, CRNO-BELI BLIZU NOVOG POJAČANJA: Vazura se zahvalio predsedniku države! (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.23 u 11:49

Ugovor od velikog značaja!

Generalni direktor crno-belih, Miloš Vazura, obratio se novinarima na pripremama u Beleku i otkrio detalje ugovora sa, do sada, najvećim sponzorom Partizana u sezoni 2022/2023.

-Pre nekoliko nedelja smo potpisali jednogodišnji ugovor sa kompanijom ZiJin i stoga bih želeo, u ime svih koji rade u fudbalskom klubu Partizan, da se zahvalim predsedniku države jer nam ta pomoć veoma znači.

Postoji li opcija produžetka saradnje?

-Da, trebalo bi da se ugovor produžava još tri godine. Jako smo zadovoljni i, ponavljam, zahvalni svima koji su pomogli da Partizan dobije novog sponzora, a pre svega, predsedniku države. Ime kompanije ZiJin će se nalaziti na dresovima, vidnim mestima na opremi, kao i svuda na stadionu.

Novinare je zanimalo i da li crno-bele očekuju promene igračkog kadra:

-Bliže smo dolascima nego odlascima. Blizu je dolazak jednog igrača, a možda i jedan odlazak.

Kakvi su utisci nakon nekoliko odgledanih treninga?

-Raduje me atmosfera. Vidim da su igrači nasmejani, a najvažnije je da su svi zdravi. Zadovoljan sam, ne žurimo sa dovođenjima. Dovešćemo samo proverene igrače koje bude želeo stručni štab. Nadam se i sutra dobrom rezultatu u utakmici sa Ahmatom.

 

2
0

6 Komentara

  1. Imam podosta godina,ali jos nisam na novcanicama vidio da pise ovo su kineske,ruske ,engleske,americke itd.Vazno je da se ima para a cije su uopste nije bitno.Zato svi vi koji ste zaludjeni sa nekim drugim stvarima niste bas naj….. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jel postoje i drugi klubovi da im se pomogne.Ja razumem da su ovo drzavni projekti al bar dajte i drugima mogucnost bar da se koliko toliko ravnopravno takmice i prezive

    7
    0
    Odgovori
  3. Hvala ti, o hvala ti voljeni Kralju Sunce, hvala ti, o hvala, hvala ti, cmok, cmok, cmok, cmok…ljubi te brat ponizni posred ljubičice!

    2
    0
    Odgovori
  4. Jedino vi i Zvezda ste Evropske budale oni imaju Ruse mi Kineze a cela evropska fudbalska nacija ima brendirane spozore.
    Zahvaljujes se Vucicu sto je od Srbije napravio Kinesko Rusku despotiju.
    Za par godina ima da govorimo Kineski i Ruski umesto Srpskog jezika i bice dignut zid kao u Berlinu nekada sa jeden strane Kinezi sa druge Rusi.
    Sram vas bilo.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter