0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NEDOVIĆ PRIČAO O ŽALGIRISU: „Osećam malo težinu utakmice!“ – spomenuo i Anđušića!

Objavljeno: 18.01.23 u 18:17

Zanimljive izjave.

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet u petak od 19 časova igraju u Kaunasu protiv ekipe Žalgirisa.

Ipak, pre pitanja vezanih za utakmicu, novinari su se sa Nemanjom Nedovićem osvrnuli na situaciju njega i Danila Anđušića gde mu je igrač Zvezde ponudio da spava kod njega nakon pevanja uvredljvih pesama na račun crveno-belih (aludirajući na to što je Anđušićeva supruga velika navijačica Zvezde).

Jel spavao Anđušić kod tebe? – glasilo je pitanje za Nemanju.

Nije, nije, očigledno se snašao. Nije ga izbacila žena, očigledno nije. Svako će to da shvati kako želi. On je moj prijatelj, malo smo se našalili i to je to. – rekao je Nedović.

Danilo Andjusic (L) and Nemanja Nedovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Potom se osvrnuo i na samu nadolazeću utakmicu protiv Žalgirisa i priznao da oseća težinu samog meča.

Osećam malo tu težinu utakmice, naročito na način na koji je trener pričao i kako je priprema, svesni smo da brejk u Kaunasu može mnogo toga da nam donese. Bila je teška utakmica ovde, uz Armani možda i najteža u prethodnom periodu. Veoma su čvrsta ekipa, nema nekoga da se ističe poenima i skokovima, dosta dobro igraju zajedno, očekujem još težu utakmicu nego u Beogradu i ako ispoštujemo sve što smo se dogovorili, imaćemo lepu priliku. – zaključio je Nedović.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter