14
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DOK JE ČOVIĆ PRIČAO, OGLASIO SE OSTOJA MIJAILOVIĆ NA TVITERU: Obratio se navijačima Partizan!

Objavljeno: 18.01.23 u 20:05

Imao jasnu poruku!

U centru domaće sportske javnosti danas su bile izjave prvog čoveka Crvene zvezde Meridian Bet, Nebojše Čovića, u kojima je direktno napadao Partizan Mozzart Bet i pre svih Zorana Savića.

Tokom njegove konferencije za medije, koja je održana u hali Pionir, na Tviteru se oglasio predsednik Partizana, Ostoja Mijailović.

Nije se osvrtao na Čovićeve reči već je pohvalio Grobare zato što je Evroliga danas objavila da su utakmice crno-belih najposećenije u proseku ove sezone.

Bravo GROBARI! Idemo još jače u nastavku sezone! – napisao je Mijailović.

Prosečno, utakmice Partizana u beogradskoj Areni prati preko 16 hiljada ljudi.

Videćemo da li će iz Parnog valjka imati neku zvaničnu reakciju na optužbe Nebojše Čovića.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

24
12

14 Komentara

  1. Čim pudlica oseti da KKP može da ugrozi KKCZ u sportskom nadmetanju on kreće na jutarnju turneju po AVTV sa nacionalnom frekvencijom.Sto sve ovaj čovek radi da bi zadržao svoje privilegije.Dovesti u svoj tim najskupljeg igrača u istoriji košarke u bivšoj Jugi a da taj igrač ne može da igra zbog administrativnog propušta može samo neodgovoran čovek koji troši državne resurse bez odgovornosti za učinjeno.Nije ovo prvi put da napada Zorana Savića kao i Bodirogu sa tim da je ljigavac nedavno hvalio Bodiroga očekujući da mu ovaj može pomoći u manipulacijama.

    37
    10
    Odgovori
  2. Budalu ni ne treba komentarisati. Da ima pravne države, čoko ne bi bio na slobodi. Gulio bi dugogodišnju robiju.

    34
    8
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter