0
Ostali sportovi

head coach Toni Gerona during the 2023 IHF World Handball Championship between Serbia and Germany at Spodek on January 15, 2023 in Katowice, poland. (Photo by Starsport.rs ©)

ĐERONA VERUJE DA UZ MAKSIMUM MOŽEMO PROTIV NORVEŠKE: „Oni su nam prvi i najveći test!“

Objavljeno: 18.01.23 u 19:54

Taj meč na programu je u četvrtak.

Rukometaši Srbije, prvi susret u drugoj fazi takmičenja na Scetskom prvenstvu, igraće protiv Norveške. Taj meč, na programu je u četvrtak od 20.30 časova, a selektor naše zemlje Toni Đerona, istakao je da nas očekuju mečevi protiv 3 ekipe koje gaje potpuno različiti stil rukometa.

Pored toga, Đerona je naveo da je Norveška prvi i najveći test, kao i da je utakmica protiv Katara analizirana do 3 ujutru.

– Biće jako teško jer su sve tri ekipe potpuno drugačijeg stila rukometa, Norveška sa zvezdama poput Sagosena prvi je i najveći test.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Selektora Tonija Đeronu raduje to što nijedan igrač nije potrošen u grupnoj fazi, što je minutaža podeljena i što je svežina kod svih igrača osim kod Ilije Abutovića maksimalno sačuvana. Da Dragan Pešmalbek nije dobio crveni karton u utakmici protiv Katara i Abutović bi odmarao poslednjih 15 minuta utakmice.

Veliki broj talentovanih igrača u taboru Norveške takođe predstavlja opasnost, ali spremićemo se što bolje i dati sve od sebe da uz dodatne prepravke u odbrani i uz raznovrsan napad koji nas je krasio u prvim utakmicama dođemo do željenog rezultata. Do tri ujutru smo analizirali utakmicu protiv Katara jer iako je već arhivirana i druge ekipe gledaju naš video, moramo da vidimo propuste koje oni mogu da primete i da pokušamo to da ispravimo jer će nas sigurno napadati u tom segmentu – zaključio je selektor Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter