0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

ĐERONA: ‘Presrećan sam zbog svog tima! Imamo tri sjajna golmana!’ (FOTO)

Objavljeno: 18.01.23 u 08:49

Fantastična partija srpske selekcije u Poljskoj!

Rukometna reprezentacija Srbije savladala je Katar rezultatom 34:24 u utakmici 3. kola grupne faze na Svetskom prvenstvu u Katovicama.

Orlovi su trijumfom obezbedili plasman u narednu fazu takmičenja kao drugoplasirani tim u grupi, iza Nemačke, a ispred Katara i Alžira. Izabranici Tonija Đerone u predstojeću etapu prenose dva boda, a tamo će odmeriti snage sa selekcijama Norveške, Argentine i Holandije.

FOTO: RSS

Po završetku meča utiske je sumirao selektor Srbije, Toni Đerona.

-Veliko poštovanje za Katar, čestitke na današnjoj partiji. Bili smo svesni kvaliteta koji ima protivnik, koliko brzo igraju, i odradili smo odličan posao u odbrani. U drugom poluvremenu smo podigli nivo igre, jedan od njihovih ključnih igrača nije igrao i posledica svega toga je krajnji rezultat. Presrećan sam zbog pobede svog tima, a sada nam sledi kraći odmor i priprema za narednu fazu šampionata – rekao je Đerona, koji se potom osvrnuo na sjajnog Dejana Milosavljeva koji se vratio na gol posle oporavka od povrede i zablistao u punom sjaju:

-Dejan je veoma važan igrač, ne samo zbog svojih odbrana, već i zbog celokupnog uticaja koji ima na tim. Dokazao je prethodnih godina da je golman top klase. Imamo sjajne čuvare mreže, pored njega tu su i Cupara i Bomaštar koji je mlad i siguno budućnost na golu i srećan sam što možemo da biramo – konstatovao je iskusni stručnjak.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter