1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČISTA EMOCIJA! BEN SE OPROSTIO OD ZVEZDE I POSLAO SNAŽNU PORUKU: ‘Delije, hvala za sve! Vidimo se uskoro!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.23 u 10:15

Ofanzivac je ostavio dubok trag na ‘Marakani’!

Kapiten reprezentacije Komorskih Ostrva, Mohamed El Fardu Ben, postao je u ponedeljak novi fudbaler kiparskog APOELA. Miljenik navijača Crvene zvezde napustio je Beograd posle pet uspešnih godina i po treći put u karijeri će sarađivati upravo sa bivšim strategom srpskog šampiona, Vladanom Milojevićem.

Ben se danas putem Instagrama oprostio od voljenog kluba i navijača.

-Teško je pronaći prave reči šta za mene predstavlja rastanak nakon pet godina provedenih u klubu. Želeo bih da se zahvalim svim saigračima sa kojima sam se družio i podelio toliko divnih trenutaka. Hvala svim zaposlenima u Crvenoj zvezdi. Takođe, zahvalujem se navijačima koji su mi pružili toliko ljubavi i koji su me uvek podržavali. Želim vam sve najbolje u budućnosti! Vidimo se uskoro – poručio je ofanzivac.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели El-Fardou Ben MOHAMED (@ben_m31)

Nastupajući za Crvenu zvezdu, Ben je zabeležio 196 nastupa, upisavši 83 pogotka i 47 asistencija. Od bitnijih golova, bio je dvostruki strelac protiv Salcburga, postigao je i gol na gostovanju Napoliju, kao i ekipi Milana, a mrežu je tresao i na večitom derbiju. Ben će na stadionu ‘Rajko Mitić’ ostati upamćen kao najbolji stranac u istorij kluba, a postoje velike šanse da će se ponovo vratiti u redove kluba iz Ljutice Bogdana.

19
0

1 Komentara

  1. “ČISTA EMOCIJA! BEN SE OPROSTIO OD ZVEZDE I POSLAO SNAŽNU PORUKU: ‘Delije, hvala za sve! Vidimo se uskoro!” Verovatno su ga preplavile emocije, ali Muhamed Ben ne treba da se zahvaljuje Delijama nego udarnom tandemu Terzić/Mrkela, koji su mu omogućili ovoliko ugovora u Zvezdi. Treba biti realan, Muhamed Ben nema sgtriktno mesto u timu. On nije krilo jer nije brz i nema dribling, on nije centarfor jer nema duel i skok igru (jer je fizički inferioran), on nije vezni igrač jer nije kreativan. Nije mi jasno šta će on igrati na Kipru?! Možda da šutira penale?! Mislim, da će Kiprani vrlo brzo otkriti prevaru sa Benom!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter