1
Domaći fudbal
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

TRAGEDIJA: Prvoligaški štoper preminuo nakon teške bolesti – ‘Nadali smo se da ćeš ovu utakmicu rešiti u svoju korist!’

Objavljeno: 17.01.23 u 16:50

Srpski fudbal danas je zavijen u crno!

Fudbalsku javnost u Srbiji danas je pogodila vest o preranoj smrti Danijela Beljina. Fudbaler OFK Vršca preminuo je u 36. godini života nakon kraće borbe sa opakom bolešću. Iskusni štoper ostavio je izuzetno dubok trag u ovom klubu i svima je izuzetno teško pao rastanak od Danijela..

‘Jako je teško oprostiti se od nekog ko je bio pun života. Uvek nasmejan, raspoložen, spreman za pesmu i smeh. Iskren, pošten, pravi prijatelj. Kako na terenu, tako i van njega. Zato nas je sve u neverici zatekla vest o tvom preranom odlasku. Ostaje pitanje, zašto sad? Sad, kad imaš i treba toliko toga da daš.

FOTO: Instagram/@laza18

Da gledaš Vujadina kako raste, da mu se raduješ i učis prve fudbalske korake. Nadali smo se da ce se ova utakmica rešiti u tvoju korist. Ipak, odlučio si da odigraš produžetke na nekim zelenijim i lepšim terenima. Nama svima ostaje, da te pamtimo onakvog kakav si i bio. Nasmejan, sa visoko podignutim peharom. Pobednik. Jer to si i bio. Večna ti slava i hvala.’ – piše u saopštenju OFK Vršac.

12
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter