0
Ostali sportovi

Stefan Dodic (R) during the 2023 IHF World Handball Championship between Serbia and Germany at Spodek on January 15, 2023 in Katowice, poland. (Photo by Starsport.rs ©)

SRBIJA PROTIV KATARA ZA PROLAZ: „Teško nam je pao poraz od Nemačke“

Objavljeno: 17.01.23 u 11:45

Rukometaši Srbije danas igraju protiv Katara na Svetskom prvenstvu

Srbija će večeras od 20 časova odmeriti snage sa Katarom i probati da prođe grupu na Svetskom prvenstvu.

Šansu da debituje na jedom velikom takmičenju dobiće Jovica Nikolić rukometaš Valcera, koji menja povređenog Predraga Vejina, koji se vratio za Srbiju kako bi nastavio sa rehabilitacijom članka.

Mladi Stefan Dodić je oduševio na premijeri protiv Alžira i pokazao da ozbiljno može da se računa na njega u budućnosti.

Teško nam je pao poraz od Nemačke, ali najvažnije je da ostanemo na svom putu, da što pre to zaboravimo i da protiv Katara pokažemo još bolju igru i pobedimo. Imali smo pad koncetracije, promašili nekoliko zicera, možda je i nervoza učinila svoje. Gledali smo utakmice Katara. Kvalitetna ekipa sa dobrim trenerom. Imali smo dovoljno vremena da se spremimo. Znamo da ćemo u narednoj rundi da igramo sa Norveškom i Holandijom, ali o njima ćemo da pričamo posle Katara – rekao je srednji bek Srbije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Selektor Srbije, Toni Đerona,  imao je prilike da radi u Kataru i poznaje većinu igrača iz te reprezentacije.

Sa mnogima sam radio u Kataru, napredovali su dosta. Tada su to bili mladi igrači, dok su sada to okosnice njihovog tima. Najveća snaga je timska igra. Pripremaju ovo prvenstvo od avgusta prošle godine, biće jako teško pobediti ih, ali ja verujem u ovu ekipu i pokazali smo da možemo sa svima da se nosimo i svakoga da pobedimo – istakao je španski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter