1
Evroliga

Branko Lazic reacts during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRBI SU APSOLUTNI LIDERI EVROLIGE: Naši košarkaši su ubedljivo na vrhu kada je reč o isključenjima, nikad nećete pogoditi ko je prvi!

Objavljeno: 17.01.23 u 18:21

Ne baš toliko pohvalna kategorija, ali to smo mi

Poznati košarkaški portal „Basket News“ je danas objavio listu igrača koji imaju najviše isključenja na utakmicama Evrolige.

Ono što nas nikako nije iznenadilo jeste da srpskih igrača ima najviše na ovom spisku, ali možda je pomalo čudno ko je prvi.

Naime, Miloš Teodosić je apsolutni lider kada je reč o igračima koji su zbog izbacivanja sa meča ranije završili utakmice u Evroligi.

Od kada je sjajni plejmejker debitovao u eliti 2007. godine, uspeo je da zaradi pet isključenje, a frapantan podatak je da je dva skupio ove sezone zbog svađa sa sudijama.

Odmah iza njega sledi Leon Radošević, a potom su dva puta izbacivani sa mečeva Evrolige Emir Preldžić, Eron Džekson, Branko Lazić, Kajl Hajns, Nando De Kolo, Edi Tavares, Serhio Rodrigez i Nikola Kalinić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

1 Komentara

  1. Sve iz Cergine shatre! Kultura ala Covke! Bezobrazluk i to je ta osobina. Evropa to ne prasta. Ali u BalkanABA moze sve! I bespravno registrovan igrac da igra. ABA reaguj!

    2
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter