0
Evropske lige

foto: twitter/@OfficialASRoma

ROMA ZADOVOLJNA: Dibala dobija novi ugovor!

Objavljeno: 17.01.23 u 11:21

Čelnici Rome žele da zadrže u svojim redovima Dibalu

Čelnici Rome žele da ponude novi ugovor Paulu Dibali po kome će argentinski reprezentativac da zarađuje šest miliona evra po sezoni, prenose italijanski mediji.

Argentinac je stigao u Rim ovog leta bez obeštećenja, pošto mu je istekao ugovor u Juventusu. On je sa ekipom koju sa klupe predvodi, Žoze Murinjo, potpisao ugovor do leta 2025. po kome zarađuje 4,2 miliona evra godišnje.

Dibala je najbolji igrač Rome ove sezone. On je odigrao 16 utakmica u svim takmičenjima i postigao 10 golova uz 3 asistencije. Čelnici Rome su prezadovoljni i žele da nagrade boljim ugovorom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kako prenosi „Kalčomerkato„, menadžeri Dibale i predstavnici Rome će u narednih nekoliko nedelja organizovati zajednički sastanak na kome će biti dogovoreni uslovi novog ugovora.

Argentinac je pre Rome nastupao za Juventus, Palermo i Instituto. Sa reprezentacijom je osvojio Svetsko prvenstvo u Kataru 2022.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter