0
Domaći fudbal

FOTO: Radnički Niš

RADNIČKI I DALJE NEPORAŽEN: Mreže mirovale protiv ekipe iz Lige konferencija! (FOTO)

Objavljeno: 17.01.23 u 17:22

Nakon pobede, sada je usledio remi! 

Danas su fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali drugu pripremnu utakmicu u okviru zimskih priprema u Turskoj. Protivnik našem superligašu bila je ekipa Zire iz Azerbejdžana. Zira je trenutno četvrtoplasirani tim tamošnjeg prvenstva i ovogodišnji učesnik kvalifikacija ze UEFA Ligu Konferencija.
FOTO: Radnički Niš
Golgeteri danas nisu bili raspoloženi, a na radost golmana obeju ekipa, mreže su mirovale. Sledeća provera je zakazana za 20.01. protiv Bohemijansa, „Meraklija“ iz glavnog grada Češke.
FOTO: Radnički Niš
Radnički se trenutno nalazi u fazi ‘rekonstrukcije’. Loše su odigrali prvi deo sezone, a šef stručnog štaba Nenad Lalatović sprovodi u delo velike kadrovske promene, koje je najavio u završnici jesenjeg dela šampionata.
FOTO: Radnički Niš
‘Nakon pobede u prvoj utakmici od 2:1, usledio je remi u našem drugom meču protiv ekipe Zire, ovo je bila njihova generalna proba pred nastavak prvenstva, a mi i dalje podižemo formu. Treniramo po dva puta dnevno, imali smo trening i rano jutros pre ove utakmice i jako sam zadovoljan kako igrači reaguju na sve obaveze koje pred njih postavljam. Prvo poluvreme smo izgledali izvanredno, ekipa je igrala u visokom presingu i srednjem bloku, kako sam od njih i tražio, bili smo odlični u tranziciji i svakako bliži vodstvu u tom delu igre. U drugom poluvremenu sam poverenje ukazao potpuno izmenjenom sastavu, i, iako je rival u ovom delu igre bio bolji, mogu biti zadovoljan čitavom utakmicom.’ – rekao je nakon meča Lalatović.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter