0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

ORLOVI PROTIV NAJTEŽEG RIVALA NASTAVLJAJU BORBU ZA TOP 8: Poznati svi protivnici u drugoj fazi na Svetskom prvenstvu! (FOTO)

Objavljeno: 17.01.23 u 22:58

Prvi susret bi mogao biti presudan!

U okviru 3. runde grupne faze na Svetskom prvenstvu u Poljskoj, rukometna reprezentacija Srbije savladala je Katar rezultatom 34:24.

Orlovi su trijumfom obezbedili plasman u narednu fazu takmičenja kao drugoplasirani tim u grupi, iza Nemačke, a ispred Katara i Alžira. Izabranici Tonija Đerone u predstojeću etapu prenose dva boda, a tamo će odmeriti snage sa selekcijama Norveške, Argentine i Holandije.

Prvi na redu jeste susret sa Norveškom, koja važi za jednog od glavnih favorita za osvajanje prestižnog turnira. Popularni Vikinzi završili su kao prvoplasirani tim u grupi F, preneli četiri boda u nastavak takmičenja i biće najteži zadatak za našu selekciju.

Pobeda nad Norveškom značila bi veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale. Ovaj meč na programu je u četvrtak, 19. januara.

Holandija je takođe prenela dva boda, baš kao i Srbija, dok Argentinci verovatno bez ikakvih šansi izalaze na megdan našem timu bez bodova.

Raspored ostalih mečeva još uvek nije poznat.

8
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter