0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI IZAZOV U KARIJERI: Bivši fudbaler Zvezde i Juventusa pojačao grčkog drugoligaša! (FOTO)

Objavljeno: 17.01.23 u 23:50

Klub nosi ime po ‘ocu istorije’ – Herodotu.

Sprski 22-godišnji napadač, Luka Marković, postao je novi fudbaler grčkog Irodotosa (prevedeno na srpski Herodota, oca istorije). Beograđanin je pojačao redove tima koji se takmiči u drugoj ligi, a transfer iz Aluminija je realizovan bez obeštećenja.

Mladi golgeter će u Grčkoj pokušati da oživi karijeru, s obzirom da se mnogo više očekivalo od Markovića od onoga što je do sada demonstrirao na terenu.

FOTO: STARSPORT

Još u omladinskim selekcijama Marković je iz Zvezde stigao na Banovo brdo, gde je nakon nekoliko meseci u dresu Čukaričkog krenuo put Italije. Najpre je pojačao Krotone, da bi kasnije nastupao za juniore Juventusa i Torina.

U sezoni 2020/21 usledio je neočekivani povratak u Srbiju, u redove aktuelnog šampiona – Crvene zvezde. Napadač se nije zadržao na ‘Marakani‘ već je odmah sreću tražio na pozajmicama u Novom Pazaru, Mačvi i Bačkoj. Kao slobodan igrač u prethodnom letnjem prelaznom roku prešao je u redove Aluminija iz Slovenije, ali nije se dugo zadržao.

Videćemo da li će Marković uspeti da pokaže kvalitet koji poseduje u novoj sredini.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter