0
Domaći fudbal

Red Star’s Mitchell Donald Crvena Zvezda - Partizan derbi Superliga 14.4.1018. April 14. 2018. plej of play off Super Liga Srbije (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DONALD STIGAO U TURSKU: Svi znaju koliko volim Srbiju, moram da razgovaram sa direktorom!

Objavljeno: 17.01.23 u 15:50

Ako se pokaže, potpisaće ugovor.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald, uskoro bi trebao da postane novi igrač Grafičara, čime će se vratiti u srpski fudbal. On je danas sleteo u Tursku, gde se priključio pripremama ekipe koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

Ugovor još uvek nije potpisan, radi predostrožnosti, jer čelni ljudi Grafičara žele da se uvere da li je nešto duža pauza uticala na holandskog fudbalera. Po sletanju u Tursku, Donald je istakao da je spreman i da će uskoro razgovarati sa direktorom i trenerom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Prvo idem da se istuširam u hotel, ali spreman sam. Samo moramo prvo da se vidimo, da razgovaram sa trenerom i direktorima. Ali srećan sam što sam ovde. Svi znaju koliko volim Srbiju. Tri i po godine sam igrao u Crvenoj zvezdi. I volimo se – rekao je Donald po dolasku.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter