0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

VELIKO POJAČAJE ZA ORLOVE: Milosavljev stigao u Poljsku!

Objavljeno: 16.01.23 u 23:20

Golmanska linija jača za sjajnog ‘Bandija’!

Muškoj rukometnoj reprezentaciji Srbije priključio se danas posle obavljenih pregleda i zelenog svetla dobijenog od klupskih doktora golman Dejan Milosavljev.

Popularnom ”Bandi” su se svi neizmerno obradovali, kako zbog igračkih kvaliteta, tako i zbog činjenice da je važan deo ove ekipe i da se njegovo odsustvo osećalo.

Tandem čuvara mreže Cupara-Bomaštar dobio je veliko pojačanje u golmanu berlinskih ”Lisica”, ali treba imati u vidu da Milosavljev ulazi iz perioda oporavka od povrede i da je potrebno vreme za adaptaciju.

Sa druge strane, Predrag Vejin i definitivno napušta Poljsku i nastavlja sa intenzivnim terapijama kako bi se što pre oporavio i vratio na teren.

Promena u sastavu Srbije biće napravljena sutra ujutru te će se Milosavljev naći na spisku od 18 raspoloživih igrača od kojih će 16 biti u sastavu za utakmicu protiv selekcije Katara koja se igra sa početkom u 20 časova i 30 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter