0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Mathias Lessort (C) and Vladimir Brodziansky (R) during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan Mozzart Bet and KK Split at Stark Arena on November 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

ŠPANCI ZAINTERESOVANI ZA PARTIZANOVOG CENTRA: Vrlo lako bi moglo da dođe do transfera!

Objavljeno: 16.01.23 u 17:18

Deluje da je ovo pun pogodak za obe strane.

Nije se Vladimir Brodzijanski najbolje snašao u dresu Partizana, što je rezultiralo maloj minutaži. Ipak, deluje da je crno-belima dobro došao kao ispomoć, kada su mučili velike muke sa povredama, posebno na pozicijama pod košem.

Sada, španski mediji navode, da je upravo za slovačkog reprezentativca zainteresovan Huventud, njegov bivši klub, gde ga je Partizan sigurno i zapazio ranije. Oni žele da ga vrate u ACB ligu i Evrokup koji igraju, a ovja transfer sigurno bi odgovarao i ekipi Željka Obradovića.

Vladimir Brodziansky (R) and Ebuka Izundu during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and FMP Zeleznik at Stark Arena on December 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Brodzijanski je u dresu Partizana u Evroligi do sada odigrao 5 mečeva, gde je prosečno beležio 2.2 poena i 1.4 skoka. Što se tiče AdmiralBet ABA lige, slovački centar je nastupio na 7 utakmica i prosečno je beležio 4.3 poena uz 2.4 skoka.

Brodzijanski je u Huventudu igrao odlično, postizao je 12.3 poena, i hvatao 3.8 skokova po utakmici, dok je za 2 šutirao oko 59%, a za tri blizu 48%.

VESTI O PARTIZANU:

6
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter