0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO ĆE ZANIMATI SVE NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE: Degenek otkrio kakve su šanse za povratak na ‘Marakanu’! (FOTO)

Objavljeno: 16.01.23 u 20:15

Fantastična sezone je iza iskusnog defanzivca!

Sampdorija predvođena Dejanom Stankovićem ne odustaje od dovođenja Aleksandra Dragovića u svoje redove. Italijani defanzivca vide kao idealno rešenje u borbi za opstanak u Seriji A, dok je Austrijancu nastup u spomenutom takmičenju neostvarena želja.

Dragović je razočaran što mu klub ne dozvoljava da krene put Italije, a konačan ishod ove priče biće poznat tokom naredne sedmice. Potencijalni odlazak reprezentativca Austrije pokrenuo je pravu lavinu priča o dolasku zamene u Beograd. Kao prva opcija neprestano se pominje dobro poznato ime na stadionu ‘Rajko Mitić’ – Miloš Degenek. 

FOTO: STARSPORT

Član nacionalnog tima Australije javio se novinarima Kurira i otvoreno govorio o potencijalnom trećem povratku.

– Pa, vidi, zaista ne znam šta može da se desi. Zvezda je veliki klub, moj klub, moja kuća… Klub koji najviše volim. Ne znam šta se trenutno dešava, da li neko ide, ili dolazi, ali sigurno da moj povratak nije realan. Posebno dok ima pet kvalitetnih štopera, plus dosta mladih i perspektivnih – rekao je Degenek i dodao:

– Sa druge strane, lep je osećaj, kad se pojavi mogućnost da treći put obučem dres Crvene zvezde. To bi bilo lepo za mene, ali da li je izvodljivo i realno, i da li narod to želi je druga stvar.

Fantastična sezona je iza iskusnog defanzivca. Miloš je pružao odlične partije u Kolumbusu, kao i reprezentaciji Australije, sa kojom je stigao do osmine finala na Svetskom prvenstvu u Kataru.

– Ja sam vezan ugovorom za Ameriku. Zadovoljan sam kvalitetom lige i kako napreduje fudbal u SAD. Imam još godinu dana ugovora, pa ćemo videti šta će klub da uradi. Osećam se super, u Kolumbusu me tretiraju kao lidera ekipe i kao bitnog igrača. Videćemo, još nismo krenuli u priče oko produžetka ugovora, ali verujem da će i to uskoro da dođe na dnevni red – poručio je Degenek u razgovoru za Kurir.

10
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter