1
Domaći fudbal

Bibras Natkho Natcho (L) and Ricardo Gomes during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and AS Monaco at Stark Arena on January 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„OBRADOVIĆ JE KOŠARKAŠKI ALEKS FERGUSON“: Natho oduševljen atmosferom u Areni, otkrio da će se družiti sa Madarom!

Objavljeno: 16.01.23 u 16:19

Bio je na utakmici sa Rikardom.

Fudbaleri Partizana trenutno se nalaze na pripremama u Turskoj, a slobodno vreme jedan od najiskunijih igrača crno-belih Bibras Natho iskoristio je da razgovara se medijima. On je u intervjuu za Telegraf pričao o košarkaškoj utakmici Partizana i Monaka, na koju je otišao zajedno sa Rikardom Gomešom.

Njih dvojica su dobili sjajan doček u prepunoj dvorani, a Natho otkriva da će ponovo doći.

Da prvo nije bio zainteresovan, ali sam ga nagovorio i otišli smo na meč. Međutim, znao sam da je samo potrebno da oseti atmosferu i sjajno iskustvo i da će se sve promeniti i bio sam u pravu! Odmah nakon utakmice me je pitao kada idemo na sledeću?! Pogledali smo na internetu kada je sledeća utakmica i dogovorili se da ćemo ponovo da idemo u Arenu. Ovog puta ću povesti i moje klince. Bilo je to sjajno iskustvo, utakmica je bila fantastična.

Nakon utakmice, Natho i Rikardo su se upoznali sa Željkom Obradovićem, najtrofejnijim evropskim trenerom. Izraelac je stratega crno-belih uporedio sa Aleksom Fergusonom, napravivši paralelu sa fudbalom.

– Oh, on je legenda, on je za mene Aleks Ferguson svetske košarke. Vidim koliko ga navijači vole i poštuju. Čak i ljudi koji možda ne prate toliko košarku znaju ko je Željko Obradović. Bila je čast upoznati ga posle utakmice, gajimo veliko poštovanje za njega i Rikardo i ja.

FOTO: Instagram/Screenshot

Na utakmici protiv Monaka, dobar je bio Jam Madar, mladi izraelski košarkaš, a Natho otkriva da mu je pre meča poslao poruku. Potom je otkrio i jednu anegdotu sa početka fudbalske karijere.

Bio je odličan na toj utakmici, poslao sam mu poruku pre meča gde sam mu rekao da dolazim danas i da mora dobro da odigra. Nije u lakoj situaciji, mlad je igrač, trenira kod najboljeg ali i prilično strogog trenera, ali mora da se izbori. To je dobro za budućnost, gledam i po sebi, kada sam imao 21 godinu i otišao u Rubin Kazanj, mogu reći da sam imao sličnog trenera, Kurbana Berdijeva. Svi smo bili puni strahopoštovanja, pazili smo šta pričamo, a on je bio jako strog na trenzima, toliko da sam posle 4 meseca mislio da više ne mogu da izdržim. Jedan pogrešan pas i „ubio“ bi me, hteo sam da napustim klub, mučio sam se mnogo. Ipak, posle nekoliko meseci shvatio sam da je to bilo za moje dobro, da je video potencijal u meni. Rekao mi je da sam sada spreman za fudbal, toliko sam naučio u tom periodu iako sam zaista patio u nekim momentima. Tako je i sada sa Madarom, mora da bude jak u glavi, pratim ga već neko vreme i vidim da ima to u sebi.

Natho se još uvek nije video sa Madarom, ali ističe da će se njihove lepše polovine uskoro družiti, pa će i za njih dvojicu biti lakše da se sretnu.

Pričamo telefonom, ali ne stižemo da se vidimo. Srećom, sada njegova devojka stiže u Beograd i već se čula sa mojom suprugom, žene će se družiti, pa ćemo se tako lakše i mi sretati. Oni igraju na tri dana, nije lako uklopiti se – zaključuje Bibras Natho.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

6
0

1 Komentara

  1. Vas dvojca da napravite revoluciju u FKP i oterate Vucelu pa cete i vi da uzivate pred punim tribinama kao Zeljko i njegovi kosarkasi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter