0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NOVI PREOKRET U SLUČAJU VLAHOVIĆ: Italijani otkrivaju ko je najbliži da dovede srpskog napadača!

Objavljeno: 16.01.23 u 13:33

Postaje gotovo izvesno gde će nastaviti karijeru

Kako pišu mediji iz Italije, srpski napadač Dušan Vlahović bi do kraja zimskog prelaznog roka trebalo da postane novi igrač Arsenala.

Ono na šta se najviše oslanjaju novinari „Kalčomerkata“ jeste činjenica da je timu iz Londona propao transfer sa Mudrikom, koji je stigao u Čelsi za 100 miliona evra.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Italijanski mediji navode da su čelnici londonskog kluba odlučili da počnu pregovore sa Juventusom oko Vlahovića.

Vlahović je trenutno van terena zbog povrede. On nije odigrao zvaničnu utakmicu za torinski klub od 25. oktobra prošle godine. Srpski napadač se prošle nedelje vratio treninzima, a trebalo bi da se vrati u tim 22. januara na meču sa Atalantom. Treneru Juventusa Masimilijanu Alegriju nedostaje opcija u napadu koja će pomoći klubu da na kraju sezone završi među četiri najbolja tima u Seriji A – navodi “Kalčomerkato”.

Jasno je da će Arsenal morati da se isprsi da bi doveo srpskog napadača.

Vlahović je član Juventusa, osim ako ne stigne ponuda koja bi mogla sve da promeni. Arsenal, koji je izgubio Mudrika, traži pojačanje u napadu. U Torinu su spremni da pričaju o transferu, ali da bi se Juventus odrekao Vlahovića potrebno je da neki drugi klub plati obeštećenje od najmanje 100 miliona evra. U suprotnom Vlahović će ostati u Juventusu najmanje do juna – ističe se u tekstu “Kalčomerkata”.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter