0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: ‘Treba da se takmičimo da bi igrali sa Partizanom i Zvezdom! Crno-beli šuterski najbolja ekipa u ligi!’

Objavljeno: 16.01.23 u 21:58

Ubedljiv poraz MZT-a u Štark Areni!

Košarkaši Partizana zabeležili su veoma ubedljivu pobedu u 15. kolu Admiral bet ABA lige nad ekipom MZT-a iz Skoplja. Slavili su crno-beli sa 120:67, a pobednik je bio rešen već pre kraja prvog poluvremena.

Nakon utakmice novinarima se obratio šef stručnog štaba MZT-a, Dragan Nikolić.

-Nećemo više imati rivale kao što su Zvezda i Partizan. Pitanje je koliko su kvalitetni i jaki, a pitanje je i koliko trebaju nama ostalima. Da li je možda bolje da se mi ostali borimo da zaslužimo da igramo protiv dva takva rivala sa takvim imenima i na terenu i na klupama. Moj kolega Vlada Jovanović je rekao da je to juče bila realnost u ovom trenutku – rekao je Nikolić i nastavio:

-Žao mi je što smo prestali da igramo posle povrede Deandrea Kuka, o tome smo samo razmišljali. Partizan se pitao, najbolja šuterska ekipa u ligi, koja zna da kazni i mnogo jače rivale od nas. Šutirali su za tri 13/17. Ne moram ja da toliko hvalospeva da pričam, dovoljno su oni rekli o sebi danas. MZT je izgubio prevelikom razlikom, povreda Kuka nam je skrenula misli, ali biće to bolje – poručio je trener kluba iz Skoplja.

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter