0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@realmadrid

KARLO ANĆELOTI: „Nije poniženje izgubiti od Barselone“!

Objavljeno: 16.01.23 u 11:29

Trener Reala, Karlo Anćeloti, ne slaže se sa tvrdnjama da je njegov tim ponižen u finalu Superkupa

Fudbaleri Barselone su rekordni 14. put postali pobednici španskog Superkupa pošto su u finalu u Rijadu pobedili Real Madrid sa 3:1.

Karlo Anćeloti je istakao da će tim izaći još jači nakon ovog meča.

Ova utakmica nas neće slomiti. Moramo iz nje izvući pouke. I pre utakmice znali smo da ekipa nije u najboljem stanju. Imamo neke nedostatke koje moramo popraviti. Moramo se vratiti bolji već protiv Viljareala – rekao je Italijan pa nastavio,

Poklonili smo im prva dva gola. Utakmica je na početku bila bez pravog ritma. Kada su poveli, dobili su na samopouzdanju. Ono na čemu moramo da radimo je da ne poklanjamo golove rivalima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Takođe je upitan da li je ovaj rezultat poniženje za Real.

Bilo bi nepoštovanje tako nešto reći. Izgubili smo od Barselone. Pobedili smo ih u prvenstvu, a večeras su oni bili bolji. Ne pada mi na kraj pameti da govorim o poniženju. U sportu nekada pobediš, a nekad te pobede. Ekipu ovo boli, jako. Ali Real će se vratiti, ne sumnjam u to – zaključio je Anćeloti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter