0
Evropske lige

Luka Jovic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

JOVIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA FIORENTINE: Srbinu se ne piše dobro, „viola“ već pronašla zamenu za njega!

Objavljeno: 16.01.23 u 15:11

Izgleda da će naš napadač u potragu za novim klubom

Luka Jović je bez ikakve dileme jedan od naših najboljih centarfora, ali je malo reći da ga u klupskom fudbalu od odlaska iz Ajntrahta neće.

Poslednja vest govori da bi Srbin mogao mnogo brže da napusti Fiorentinu nego što je to iko očekivao.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Naime, Jović je odigrao svega jedno poluvreme protiv Rome posle čega je zamenjen, ali nekoliko faktora je to uslovilo.

Na prvom mestu je to svakako crveni karton koji je Dodo zaradio u 24. minutu, dok sa druge strane Srbin realno gledano nije pružio neku dobru partiju da bi ostao na terenu.

Pokušao je Jović da preporodi karijeru dolaskom u Firencu i krenulo mu je zaista dobro, ali nakon povratka iz Katara sve je krenulo silaznom putanjom.

Ako konsultujemo statistiku ona nam govori da je Jović protiv Rome imao svega osam kontakata sa loptom, od čega je šest puta dodao loptu i jedno ključno dodavanje koje nije pretvoreno u pogodak.

U međuvremenu Italijani su krenuli da pišu o tome ko bi mogao da zameni Srbina, a sve više se pominnje ime Marka Arnautovića koji igra sjajno u dresu Bolonje.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter