0
Fudbal

Aleksandar Katai (R) celebrates after scoring a goal with El Fardou Ben Nabouhane Mladost GAT v Crvena zvezda during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Karadjordje on October 02, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BEN STIGAO NA KIPAR: Objavio je sliku u dresu novog kluba i poslao bitnu poruku! (FOTO)

Objavljeno: 16.01.23 u 19:03

Ostavio je značajan trag u Srbiji.

Doskorašnji napadač Crvene zvezde El Fardu Ben, zvanično je potpisao za APOEL sa Kipra, koji sa klupe predvodi upravo bivši strateg crveno-belih Vladan Milojević. Ben je doputovao na Kipar, a tom prilikom, na Instagramu je podelio sliku u dresu novog kluba, uz poruku zahvalnosti što će od sada nastupati za APOEL.

– Srećan i ponosan da potpišem za najveći klub na Kipru. Novo poglavlje za mene počinje. Spreman sam da pomognem timu da ostvari sve ciljeve – napisao je Ben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by El-Fardou Ben MOHAMED (@ben_m31)

Treba napomenuti da su Milojević i Ben već dva puta sarađivali. Prvi put u Grčkoj, kada su bili članovi Panijonijosa, dok su drugi put radili na ‘Marakani’ i stvarali tada zaista velike rezultate.

Nastupajući za Crvenu zvezdu, Ben je zabeležio 196 nastupa, upisavši 83 pogotka i 47 asistencija. Od bitnijih golova, bio je dvostruki strelac protiv Salzburga, postigao je i gol na gostovanju Napoliju, kao i ekipi Milana, a mrežu je tresao i na večitom derbiju.

8
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter