0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

ZANIMLJIV KVIZ I BORBA JOKIĆA I MAREJA: Srbin zna sve nindža kornjače – poslednje pitanje ga je koštalo pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.23 u 17:39

Nikoli se nije svidela tema.

Dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić i njegov saigrač Džamal Marej, takmičili su se u jednom kratkom kvizu znanja, a tema je bila pop kultura u poslednjih dvadeset godina. U trenutku kada je čuo na kakva pitanja će odgovoriti, Jokić je znao šta ga čeka, pa je Mareju poručio da neće biti neizvesno.

Prvo pitanje pripalo je Nikoli, a pogodio je likove iz Prijatelja, serije koja se emitovala u čitavom svetu tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih. Džamal je do izjednačenja došao na pitanju u muzičaru Drejku, a onda je usledilo najzanimljivije pitanje u kvizu.

U pitanju su bile nindža kornjače, kojih nije mogao da se seti Marej, pa je Nikola kao iz stopa nabrojao svu četvoricu – Donatela, Mikelanđela, Rafaela i Leonarda.

Naredno pitanje ticalo se prepoznavanja popularne plišane igračke, ali je Jokić odgovorio pogrešno pa je dobio negativne poene za 2:2. Poslednje i odlučujuće pitanje, bilo je o tekstu jedne poznate pesme, na šta je Nikola odmah izašao iz kadra, dok ja Džamal odgovorio kao iz stopa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter