0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

(POLUVREME) NEMAČKA VODI PROTIV SRBIJE: Bomaštar doneo sigurnost u odbrani, Radivojević fantastičan!

Objavljeno: 15.01.23 u 18:40

Moraćemo sigurnije u drugom delu igre.

Rukometaši Srbije svoju drugu utakmicu na Svetskom prvenstvu igraju protiv selekcije Nemačke od 18 časova, a nakon prvih 30 minuta igre rezultat je 17:19. Orlovi su prvenstvo počeli sjajno, trijumfom protiv Alžira rezultatom 36:27, dok je Nemačka bila bolja od Katara sa 31:27.

U ovaj susret, bolje je ušla selekcija Nemačke, a prvi pogodak za Srbiju postiže Hukić za 1:2. Ima naša reprezentacija velikih problema u odbrani, a deluje da protivnicima sve prolazi pa je nakon 5 minuta bilo 1:4.

Ipak, Orlovi drže priključak, a pogotke postižu Orbović i Hukić. Izjednačila je naša s6:8.

Ne uspeva Cupara još uvek da upiše nijednu odbranu, Nemačka je sigurna u svojim šutevima, dok na drugoj strani, ipak nemaju rešenja za raspoloženog Hukića i Orbovića. Uspevaju Orlovi da se drže, pa je rezultat nakon 12 minuta 10:11.

Kao što se očekivalo, ritam je malo pao u nastavku, Srbija nije realizovala nekoliko napada i Nemačka odlazi na 10:13.

Bomaštar menja Cuparu, koji se do sada nije baš pokazao, što je sigurno uvideo i selektor Đerona. Srbija nastavlja sa lošim rešenjima u napadu, a Nemačka to sjajno koristi i vodi sa 11:15, što je do sada najubeljivija prednost. Toni Đerona zbog svega toga traži tajmaut.

Ulazak Bomaštara, doneo je i nekoliko odbrana Srbije, koja je sada u tom delu igre na znatno višem nivou. Taj talas dobre igre, Orlovima donosi i smanjenje prednosti na 15:17, na oko 4 minuta do poluvremena.

Isključenje nemačkog rukometaša, donelo je novi pogodak Radivojevića, četvrti do sada, za 16:18. Ipak, Nemci i sa igračem manje pogađaju za 16:19. U narednom napadu, zbog nepravilne izmene, Srbija je imala i dva igrača više, što je iskoristio ponovo Radivojević i smanjio prednost na 17:19, što je ostao rezultat na poluvremenu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter