0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ODLAZAK SA MARAKANE: Zvezda poslala jednog od najtalentovanijih fudbalera na pozajmicu!

Objavljeno: 15.01.23 u 10:23

U potrazi za minutima.

Talentovani fudbaler Crvene zvezde, Jovan Mituljikić će prolećni deo sezone provesti na pozajmici u ekipi Mladost GAT, koja se takmiči u Superligi.

Blistao je Jovan tokom jesenjeg dela sezone, i uz brata Nikolu, bio jedan od najboljih fudbalera Zvezdinog razvojnog tima Grafičara. On je na 17 utakmica, postigao sedam golova i upisao asistenciju, a vreme je za stepenik više u njegovoj karijeri, te je Crvena zvezda odlučila da mladog fudbalera pošalje na pozajmicu u klub iz Superlige.

Jovan će tako pojačati konkurenciju u ekipi novosadske Mladosti, te pokušati da pokaže ljudima iz Zvezde da je spreman za najviši rang srpskog fudbala.

Mituljikić je sa Zvezdom osvajao i Kadetsku i Omladinsku ligu Srbije, kao deo perspektivne generacije 2003. Najbolje se snalazi na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera, ali jednako dobro može da pokriva i krilne pozicije. Prošao je sve mlađe selekcije Srbije, a trenutno nastupa za reprezentaciju do 21 godine.

Mituljikića će u Mladosti dočekati još jedan Zvezdin biser na kaljenju – Ilija Babić.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter