0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FulhamFC

MITROGOL O BENITEZU, FULAMU, REKORDIMA: „Golovi su moja droga“!

Objavljeno: 15.01.23 u 11:09

Srpski napadač, Aleksandar Mitrović, dao je opširan intervju za britanski „Athletic“

Mitrović trese mreže u dresu Fulama, ali i u dresu reprezentacije Srbije pošto je najbolji strelac u istoriji.

To je za mene kao droga. Što više to radiš, više ga želiš. Ja obožavam da postižem golove, volim osećaj kada se sve to stvara, ta strast da nastaviš da pogađaš, to je osećaj koji samo strelci znaju – rekao je napadač.

Fulamova 9-ka je govorio o Rafi Benitezu i o tome kako je bio nepoželjan u ekipi Njukasla.

Neću da lažem, bilo je teško. Osetio sam da me ne žele tamo. U tom periodu sam u dresu Srbije promašio penal protiv Škotske, zbog čega nismo otišli na Evropsko prvenstvo i ma koliko bilo teško verovao sam u sebe. Znao sam koje kvalitete imam i samo sam nastavio da naporno radim znajući da će moje vreme doći. Nemam previše samopouzdanja, sve je u granicama i uvek verujem u sebe – smatra popularni „Mitrogol„.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Srpski reprezentativac je govorio o povredi članka i po njegovim rečima, sve ide po planu.

Fulam je siromašni rođak u familiji, pa je pobeda nad Čelsijem sve na svetu. Članak je bolje, za to je potreban odmor. Trudim se da budem pozitivan, jer nisam mnogo trenirao proteklih meseci i trudim se da idem dan po dan, utakmicu po utakmicu – objasnio je Mitrović.

Pohvalno je govorio i o novom treneru, Marku Silvi.

Rečeno mi je da imaju velike planove sa mnom. Ne samo za jednu sezonu već za narednih nekoliko. Rekao mi je da me želi u timu, da sam veoma važan igrač i jedan od glavnih razloga zašto su me doveli da bismo zajedno gradili upravo to. Rekao je da mogu da postižem po 20 golova u sezoni. Svako voli da mu treneri veruju. On me je podsetio na moje kvalitete, dao mi slobodu i znao sam da je bio iskren – zaključio je Aleksandar.

Fulam pruža odlične partije ove sezone i trenutno su 6. sa 31 osvojenim bodom a Mitrović je 4. strelac šampionata sa 11 postignutih golova na 15 utakmica.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter