1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ IMA RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO: „Biće to sve bolje!“

Objavljeno: 15.01.23 u 17:25

Sada sledi mali odmor.

Prva pobeda za Crvenu zvezdu u 2023. godini, a crveno-beli su savladali Lehiju rezultatom 3:1 u okviru pripremne utakmice u Antaliji.

Imao je Miloš Milojević mnogo razloga za osmeh.

Zadovoljan sam prvim poluvremenom, pogotovo kontrolom igre, raspored, brojem šansi, intenzitetom presinga i sve sem rezultata je bilo dobro. Takođe i sjajan odnos igrača, te mi je zbog njih krivo što nismo postigli još koji gol da se nagrade. U drugom poluvremenu je trebalo malo vremena da nađemo ritam, ali smo izgledali sve bolje. Raduju me stvari koje smo uvežbavali poput presinga i završne trećine gde dolazimo raznovrsno i kad prođemo određeni broj treninga, biće to sve bolje – počeo je Milojević.

Čak 24 fudbalera su dobila priliku da igraju danas, a fokus je bio na mladima.

FOTO: FK Crvena zvezda

Mladi imaju dobar odnos, shvatili su da nije kliše da želim da im ukažem priliku. Svi mladi su dobili šansu, sem Mijatovića koji je bolestan i Jovana Mituljikića koji je otišao na pozajmicu, ali svi na koje sam mogao da računam od talenata su danas zaigrali i nadam se da će im ovo biti podstrek za rad kako bi se izborili za minutažu. – nastavio je šef struke Zvezde.

Sutra prvotimce Crvene zvezde čeka zaslužen odmor i slobodan dan.

To je već isplanirano. Ne volim da kažnjavam trčanjem, dobro se radilo, danas smo imali proveru da vidimo gde smo i šta smo. Igrače sutra čeka slobodan dan, nadam se da će odmoriti, pa od utorka krećemo u drugi mikrociklus. – podvukao je Milojević.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

1
0

1 Komentara

  1. Kako možeš da očekuješ nešto bolje, kada ti igraju potpuno isti igrači koji su osvojili poslednje mesto u grupnoj fazi LE! Ti ponovo njima daješ priliku! Ovo je katastrofa! Zar sa njima neznalicama misliš da uigravašm ekipu za LŠ?!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter