0
AdmiralBet ABA Liga

Head Coach Vladimir Jovanovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Buducnost at Stark Arena on November 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JOVANOVIĆ SVESTAN TEŠKOG ZADATKA KOJI JE PRED NJEGOVIM IGRAČIMA: „Zvezda je u ovom momentu apsolutni favorit!“

Objavljeno: 15.01.23 u 10:42

Jasno mu je.

Košarkaši Budućnosti večeras će od 19 časova i 30 minuta ugostiti ekipu Crvene zvezde Meridian Bet u okviru derbi utakmice 15. runde AdmiralBet ABA lige.

Pred ovaj susret za medije je govorio Vladimir Jovanović, trener plavih, koji ove sezone ne igraju na nivou iz nekih prošlih sezona.

Zvezda je u ovom momentu apsolutni favorit, jedan od najboljih timova u ABA ligi i tim koji trenutno igra jako dobru košarku na najvećem mogućem nivou kao što je Evroliga. – smatra trener podgoričkog kluba.

Vladimir Jovanovic Crvena zvezda – Buducnost, ABA liga, Beograd, Srbija 10.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ono što je za njega prioritet jeste da se njegov tim okrene sebi i pronađe pravu energiju.

Mi moramo da se okrenemo sami sebi, da imamo pravu energiju i intenzitet. Jer, ako tu ne odgovorimo na pravi način rivalu kakav je Zvezda – tada počinju problemi. I tu ne pričamo o praznom hodu ili jednoj četvrtini slabijeg ritma, nego o ukupno minutu ili dva – Zvezdi je i to dovoljno da dođe do svoje košarke. Da bismo to izbegli neophodno je da budemo jako fokusirani. – zaključio je Jovanović.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter