0
Fudbal

FOTO: Twitter/@AlNassrFC_EN

FUDBALSKA LEGENDA OPLELA PO RONALDU: „Mora da shvati da više nema 25 godina!“

Objavljeno: 15.01.23 u 13:44

Nije ga štedeo!

Kristijano Ronaldo je svojim transferom u saudijski Al-Nasr pokrenuo mnoge priče. Pa i one, da li je to konačan silazak sa velike scene jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Legendarni Erik Kantona, se pridružio kritikama na račun Kristijana.

Postoje dve vrste igrača na kraju karijere. Oni koji žele da igraju svaku utakmicu jer misle da imaju 25 godina i puni su sebe i oni koji shvate da nemaju više 25 i da su tu da pomognu mladim igračima. Znaju da neće igrati svaku utakmicu, nije ih briga, ali će pomoći deci. Oni su zdravi ljudi. – započeo je Erik.

Cristiano Ronaldo reacts
Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Portugal
Beograd, 27.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Potom nastavio u istom tonu.

Povukao sam se sa 30 godina i ne znam kakav bih bio, a sada postoji neko ko želi da igra do 40. godine i misli da mora da igra. Gigs i Maldini su pomogli mladim igračima pred kraj svojih karijera bez ikakvog egocentričnosti, a danas to radi i Ibrahimović. Ronaldo ne shvata da već ima 38 godina i da mora da bude svestan da neće igrati svaku utakmicu i da se ne ljuti zbog toga. – zaključio je Kantona.

Očekuje se da bi Kristijano trebalo da debituje za novi klub protiv Al-Etifaka sledeće nedelje.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter