0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

ĐERONA: ‘Bolno je izgubiti ovakvu utakmicu! Nemačka je zaslužila pobedu!’

Objavljeno: 15.01.23 u 21:41

Ostaje žal za propuštenom prilikom!

U drugom meču grupe E na Svetskom prvenstvu, muška rukometna reprezentacija Srbije izgubila je od Nemačke rezultatom 34:33 u Spodek Areni u Poljskoj.

Iako se čak 10 igrača iz redova srpskog nacionalnog tima upisalo u strelce, najefikasniji je bio Lazar Kukić koji je postigao sedam pogodaka. Sa druge strane, isti broj golova dao je Lukas Mertens uz stopostotni učinak.

Šampionat sveta, nažalost, završen je za srpskog beka Predraga Vejina koji je na ovom meču zadobio povredu skočnog zgloba i neće biti u mogućnosti da pomogne saigračima iz nacionalnog tima u nastavku takmičenja.

Po završetku utakmice utiske je izneo selektor naše reprezentacije, Toni Đerona.

-Pre svega čestitke igračima i stručnom štabu Nemačke na pobedi. Bolno je izgubiti ovakvu utakmicu, ali moramo biti realni prema sebi. Drago mi je što smo uspevali da se vratimo iz zaostatka, naročito u drugom poluvremenu, ali nismo uspeli da preokrenemo – kazao je iskusni stručnjak i dodao:

-Uz sve to, ostali smo i bez Vejina, važnog igrača u rosteru, koji neće moći da igra u nastavku prvenstva zbog povrede. Golman Nemačke je napravio razliku, imali smo dobre šanse preko pivota, krila i sedmeraca, a on je sve to branio. Nemačka je vodila tokom celog meča i zaslužili su ovu pobedu – poručio je Đerona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter