0
Fudbal

FOTO: Twitter/ChelseaFC

ČELSI OZVANIČIO POJAČANJE OD 100 MILIONA: Ušetao je na stadion sa ukrajinskom zastavom! (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.23 u 17:55

Veliki iskorak za njega.

Ukrajinski fudbaler Mihajlo Mudrik i zvanično je postao novi igrač Čelsija. Londonski klub je za njegov angažman izdvojio 70 miliona evra fiksno uz potencijalnih 30 koje Šahtjor može da zaradi kroz bonuse.

On je na Stamford bridž ušetao sa ukrajinskom zastavom, a po potpisu istakao je da je uzbuđen zbog dolaska u veliki klub, koji je veoma atraktivan za nastavak njegove karijere.

Srećan sam što sam potpisao za Čelsi. Ovo je veliki klub u fantastičnoj ligi i veoma atraktivan projekat za ovu fazu moje karijere. Uzbuđen sam što ću sarađivati sa Gremom Poterom i od njega učiti – rekao je Mudrik.

Proteklog leta, ukrajinski fudbaler Mihajlo Mudrik, imao je dogovor sa Arsenalom ali je Šahtjor reagovao, odbijajući da ga proda. Klub iz Donjecka se nadao da će u ovom prelaznom roku, za njega moći da dobije mnogo više novca, što se ispostavilo kao tačno.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter