0
Košarka

Nikola Topic (R) and Danko Brankovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Mega at Aleksandar Nikolic Hall on December 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BLISTAVI TOPIĆ DOMINIRAO NA DEBIJU: Nisu ga poremetili problemi oko transfera!

Objavljeno: 15.01.23 u 18:59

Ubedljiv trijumf OKK Beograda.

Mladi košarkaš Nikola Topić je nakon problema oko transfera u FMP Meridian i zabrane nastupa u AdmiralBet ABA ligi, dobio priliku da u nastavku sezone nosi dres OKK Beograda. Taj tim, takmiči se u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije, a na svom debiju u tom takmičenju, Topić je imao zapažen nastup.

OKK Beograd je ubedljivo savladao Dunav sa 108:74, a Topić je postigao 20 poena uz šut iz igre 7/9. Na terenu je proveo oko 26 minuta, a zabeležio je još i 4 skoka, odnosno po 2 asistencije i ukradene lopte.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sve to bilo je dovoljno za indeks korisnosti 23 i najavu sjajnog drugog dela sezone za mladog košarkaša. Pored njega, u redovima OKK Beograda istakao se Andrija Jelavić koji je ubacio 21 poen i uhvatio 12 skokova.

OKK Beograd se nakon 7 odigranih mečeva nalazi na 8. poziciji sa 8 pobeda i 9 poraza.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter