0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

SNAŽAN VOLEJ ZA VELIKU RADOST: Pavkov postigao prvi pogodak od odlaska u Saudijsku Arabiju! (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.23 u 21:43

Prekinuo je golgeterski post.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada član Al Feihe, Milan Pavkov, postigao je svoj prvi pogodak od dolaska u taj klub. U ekipi u kojoj je trener Vuk Rašović, Pavkov je dobio priliku da startuje protiv Al Raeda i to je iskoristio na najbolji mogući način.

Igrao se 43. minut, kada su gosti razvili sjajnu kontru. Nakon dobrog okreta, saigrač je pronašao Pavkova u šesnaestercu, a srpski fudbaler je bio siguran, zahvatio je volej i tako pogodio za vođstvo Al Feihe.

U završnici prvog poluvremena, domaći su uspeli da izjednače na 2:2, a u nastavku meča, Al Feiha je bila znatno bolja. Sa postignuta dva gola, osvojili su 3 boda i tako ostavili Al Raed bez bodova.

Bila je ovo 13. utakmica Pavkova za Al Feihu, dok je nastupio na 11, bilo kao starter ili kao rezervista. Podsećamo, gol te ekipe brani nekadašnji kapiten Partizana i reprezentativac Srbije Vladimir Stojković.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter