0
AdmiralBet ABA Liga

Igor Drobnjak Crvena zvezda - Buducnost, ABA liga, Beograd, Srbija 10.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PODGORIČANI SE OGLASILI SAOPŠTENJEM: „Pozivamo sve navijače, da u meču sa Crvenom zvezdom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica!“

Objavljeno: 14.01.23 u 14:10

Pravila su jasna.

Sutra od 19 časova i 30 minuta u dvorani Morača, u Podgorici snage će odmeriti ekipe Budućnosti i Crvene zvezde Meridian Bet u okviru derbija AdmiralBet ABA lige.

Kako za ovaj meč u Podgorici vlada veliko interesovanje iz domaćeg kluba morali su da se oglase i podsete svoje navijače na fer i sportsko navijanje. Ukoliko bude drugačije, moglo bi da usledi pražnjenje dvorane.

Prenosimo saopštenje Budućnosti u celini.

Budućnost Voli obavještava javnost da će kapije Sportskog centra ‘Morača’, za utakmicu sa Crvenom zvezdom koja počinje u nedelju u 19:30h, biti otvorene od 17 časova i 30 minuta. Klub moli sve navijače da dođu što ranije na utakmicu kako bi se izbegle gužve na ulazima zbog detaljnih provera prilikom ulaska. U dvoranu je strogo zabranjeno unošenje sitnih predmeta, upaljača, ambalaže, pića i pirotehnike. Takođe, molimo vas da poštujete numeraciju sedišta zbog izbegavanja gužvi na sektorima. Budućnost Voli poziva sve navijače, koji nas verno bodre, da u meču sa Crvenom zvezdom ne bude vređanja gostujuće ekipe i njihovih porodica. AdmiralBet ABA liga strogo zabranjuje vređanje po nacionalnoj, verskoj, rasnoj i polnoj osnovi i zbog kršenja pravila će uslediti pražnjenje dela tribina ili cele sale. Molimo vas da navijanje bude fer, sportsko i korektno jer samo takvim navijanjem dajete vetar u leđa našim igračima i ekipi. – stoji u saopštenju Plavih.

Prethodnih godina razvilo se veliko rivalstvo između ova dva kluba s obzirom da su uglavnom oni rešavali pitanje osvajača regionalnog takmičenja.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter