1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE POLJUBIO GRB ZVEZDE: „Odbacili su me iz porodice, bio sam tužan!“ (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.23 u 20:22

Rastanak sa crveno-belima nije bio najprijatniji, ali…

Ubedljivo je Crvena zvezda MeridianBet savladala ekipu Monaka u Beogradu, rezultatom 91:68, a pored dobre igre domaćih, u prvom planu se našao strateg francuskom tima Saša Obradović. On je pre utakmice, na skandiranje njegovog imena i prezimena, odgovorio tako što je prišao na centar terena, sageo se i poljubio grb Zvezde.

Emocije su savladale bivšeg igrača, ali i stratega crveno-belih, a svoj potez, objasnio je u razgovoru za klupski sajt.

Osećam odgovornost i želim da se oglasim o mom potezu protiv Crvene zvezde i šta sam uradio – počeo je Obradović svoje obraćanje, a potom i dodao:

Svi moraju da znaju da sam potpuno posvećen Monaku, srećan sam što sam ovde. Odrastajući bio sam navijač Crvene zvezde, ostavio sam veliki trag u istoriji kluba. Kada sam otišao odatle odbacili su me iz porodice. Ni na ulici niko nije hteo da priča sa mnom. Nisam to očekivao. Hteli su da me unište i kao osobu i trenera. Bio sam veoma tužan zbog toga. Kada sam došao na utakmicu, desilo se nešto spontano sa navijačima. Počeo sam da plačem i bilo je veoma emotivno.

Potom je istakao da je morao da uradi nešto, kako bi se zahvalio navijačima. Obradović uverava da će u Monaku raditi posao na najvišem nivou i nada se da će svi razumeti ovaj gest.

Morao sam nešto da uradim kako bih im se zahvalio. Svako bi ovo trebalo da shvati. Ja sam sad ovde i profesionalan sam. Radiću svoj posao na najvišem nivou. Nadam se da će svi razumeti ovo – zaključio je trener Monaka Saša Obradović.

13
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter