0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ SE VRAĆA NA TEREN: MVP skinut sa liste povređenih, spreman je za dominaciju!

Objavljeno: 14.01.23 u 23:51

Oporavio se vrlo brzo.

Najbolji svetski košarkaš Nikola Jokić propustio je utakmicu protiv Los Anđeles Klipersa, zzbog povrede zgloba desne šake, od čega se brzo oporavio. Njegovi Denver Nagetsi i bez najkorisnijeg igrača NBA lige, uspeli su da slave na tom susretu rezultatom 115:103 i tako ostanu na prvom mestu Zapadne konferencije.

Što se tiče Jokića, on je već danas skinut sa liste povređenih igrača i vratiće se na vreme za utakmicu protiv Orlanda, koju Nagetsi igraju u noći između nedelje i ponedeljka. Ono što može biti potencijalni problem za njegovu ekipu, jesu potencijalni izostanci Vlatka Čančara i Džamala Mareja, ali, pokazao je Nikola da „i sam“ može da vuče Nagetse.

Jokić je u dosadašnjem toku sezone odigrao 48 mečeva, a propustio je svega 4 susreta. Dvostruki MVP NBA lige, prosečno beleži skoro 25 poena, 11 skokova i 9.7 asistencija. Uz sve to, Jokić ima izvanrednu selekciju šuta, čemu svedoči podatak da mu je procenat uspešnosti iz igre izuzetno visok – 62%.

FOTO: Screenshot
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter